Levný a hnusný víno

Levný a hnusný víno

Anotace: ...tak se tak sama opíjím....

Levný a hnusný víno,
proč to vůbec piju.
Nechci ani vidět jak mi bude ráno,
doufám, že se nepobleju.

Smíchám to s Top Topickem,
snad to pomůže.
Schovám se za opileckým mrakem
ve vínu je prý pravda, ale kdo se jí domůže???

Opíjet se sama.....
jsem ubohá.
Prej slečno vy jste dáma,
a vína rychle ubývá.
Autor Striptérka, 13.06.2009
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí