Pohyb v křoví

Pohyb v křoví

Anotace: World of Warcraft

Zahlédl jsem pohyb v křoví,
kdo tam je, kdo si tam hoví?
Rozhrnul jsem tedy větvičky,
a hele, byl to horďák maličký.
Malý lvl, malý meč,
ale hned začal vést vzpurnou řeč.
Já se tě nebojím, já kamaráda mám,
ten se vyrovná všem vaším 70-kám,
zkus na mě šáhnout, portne se hnedka,
nebudeš mu stačit, zbude z tebe břečka!!!

Do svalů já dostal jsem křeč,
zamračil se a vytáhnul meč,
udělal jsem to, co by udělal každý,
dopustil jsem se chladnokrevné vraždy.
Ale řeknu vám..tááák mu slušela,
zaseknutá v lebce, ocel moje kalená.
Kamarád jeho se opravdu portnul hned,
ovšem nás už tam na něj čekalo pět,
jistě oba teď mají velké dilema,
kde sakra vzít na Spirit healera.
Autor Démon, 14.06.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, malej nešika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí