20.5.2004

20.5.2004

Anotace: dlouho nebylo nic vyplozeno, tak aspoň něco z archivu - jedná se spíše o text k písničce , ale co na tom ... :-)

Z krtka, z krtka, z krtka
stříká čerstvá ........ krev
přejeli ho zmetka
kolem rovnou po zádech

krtek křičí, plácá tlapkou
nechte mě vy hovada
při tom mlátí o zem lebkou
já jsem chabrus na záda

z krtka, z krtka, z krtka
stříká čerstvá ... červená
zapomněl, že v motokrosu
neplatí dnes zmýlená

fňukáním a litováním
krtek pranic nic nezmůže
krosina mu strašně ráda
vod hrabání pomůže

kdysi si chtěl koupit malou
jen malinkou krosinku
na něho však nedělají
prej má malou nožinku

v krámě ho pak prodavač
jemně plácnul přes ptáka
jestli mu to normal myslí
a jestli má křiváka

krtek začal natahovat
jak to prý pán myslí
v křovákovým krámě řekli
že dělaj´ jen syslí

šel si proto postěžovat
na krtkový vodbory
že von platí řádně daně
u podzemní komory

jenže to je právě to
krtek tam šel zkratkou
a když trochu zabloudil
vytáh nad zem lebku hladkou

z krtka, z krtka, z krtka
stříká rudá tekutina
tak tam bude chvíli ležet
pro červíky pochutina



...... a to je konec
Autor cado, 27.06.2009
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí