Zákon a nepořádek

Zákon a nepořádek

Anotace: Trochu ztřeštěný ale je to fakt :-D

Zjistil jednou jeden muž,
že má málo peněz už.
Proto vůbec nelenil
a banku hned vyplenil.

Teď ho hledaj všude,
co s ním asi bude?
Ze spánku se budí strachy:
"Co když najdou mě i prachy?"

Čeho se bál, splnilo se.
A teď čeká na soud v base.
Přestože byl světaznalý,
před soudem byl takhle malý.

Byl odsouzen na 3 roky,
teď počítá v cele kroky.
Však skamarádil se s policistou,
a tak věděl , že svobodu má jistou.

Propustili ho dřív o půl roku
a hned běžel pro prachy,
co mu polda schoval v doku.
Založil firmu, koupil si dům.
mamon mu lezl čím dál víc na rozum.

O rok později firmu zčásti vytuneloval,
v domění, že o tom nikdo neví,
si žil v klidu dál.
Policie však věděla o každém jeho kroku.
Sledovala ho totiž během celého dalšího roku.

Jednoho dne zkorumpovaný policista,
řekl mu co se dnes v noci na něj chystá.
Zloděj na nic nečekal
a sbalil si saky paky.
Hned odjel do daleka,
jinde se dá tunelovat taky!

Usadil se v Americe,
v té zemi velké a krásné.
Poldové v České republice
a každý občan žasne.

Pan podnikatel užívá si
a zkorumpovaný polda si rve vlasy.
Zlodějíček mu totiž ponechal velmi vřele,
místo prachů a moci, postel ve své cele.

A MY všichni za ně,
platíme hříšné daně!

Jó takhle to dopadne,
když vládne stádo Volů.
Zloděj si co chce ukradne
a poctivec spadne dolů!
Autor Baree, 28.06.2009
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí