Náš ajťák

Náš ajťák

Anotace: Parodie na písničku "NÁŠ AUŤÁK" z české verze Pomády http://www.youtube.com/watch?v=AIo7qEoFmSA

"To je náš jedinečnej, neskutečnej,
vyjímečnej - no náš ajťák"

Dáme mu nejlepší počítač na trhu co teď je
(Ať kouká, jó ať kouká)
Crysis na tom letí, jak mámivej blesk, ou jé
(Nemá to vady, jen větrák vyklepaný)
Jako blesky kulový na tom fragy uloví
Má to ATI Radeon, no tak holka, to je on
Ten náš ajťák

Jo náš ajťák, ten bude "Mistr polygon",
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Jo náš ajťák a Kántr-Strajk rock n´roll
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Jsi postrach měst, kulovej blesk
Ty jsi náš ajťák

Dám mu LCD monitor
a svítivou myš ou jé
A tuplovanej gamepad a joystick jako hrom ou jé
Nový Visty, to je nic, prostě XP-čka jsou víc-
-sen každičkýho chlápka.
Bude velká buchtolapka tenhle ajťák

Jo náš ajťák ten bude mistrem zrozeným
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Já říkám, jo náš ajťák i DOS spustí v barevnym
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Ping pod stovkou, ať holky řvou - "Ty jsi náš ajťák!"

Go, Go ...
Jo, náš ajťák
Jo, náš ajťák
...

Jo náš ajťák ten bude mistr úžasnej
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Já říkám jo náš ajťák, ten bude všude pověstnej
(Náš ajťák, jo náš ajťák)
Křemíku kapka, je buchtolapka,
zahouká a každou má
Holka jak sen, už nechce ven
Veze ji ajťák

Ten náš ajťák, skvělej ajťák, boží ajťák, ajťák...
Autor Morion, 02.07.2009
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Hyperbola, divoska_jaja, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=D ou jé

03.07.2009 18:01:00 | Hyperbola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí