Po flámu

Po flámu

Anotace: Taková kravinka

Prohlížím si světýlka,
jen tak venku na zastávce.
Ožralá jak prase vidím motýlka,
lučního dravce.

A sama v sobě se modlím:
"Nezvracej, nezvracej!"
Doma jen v posteli omdlím
a spím a spím a spím
hold jsem jedna z lidí, co humor neztrácej.

Jó, doma to je jiný zvracení,
doma slavnostně záchod křtím.
A zdrhnu-li z hospy bez placení,
tak na kámoše to napsat nařídím :-)

To byl zase flám,
ráno se proberu k vědomí
a hádejte co mám?
No kocovinu ne! Jen čisté svědomí.

Zaplacen účet byl,
ačkoli ne mými zelenými papírky.
No příště zůstanu dýl,
abych viděla ten ksycht servírky :-D

Až ji můj kámoš zase pozvrací boty při placení.
Autor Rhiana E. Nebresk, 05.07.2009
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Gabrielle Taroka, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po Velkém flámu
opička z rámu
na mne se směje
a mně tak zle je!

Ale až zas budu fit
opět vyrazím,
budu řádit, budu pít,
dokavad mám s kým...

11.08.2009 17:17:00 | Kozoroh 1

A kde je láska k bližnímu? Na míru. Věda to není, vrtátít se po rozednění.. A až budem na kaši pustím hudbu z Hitashi.. :)

22.07.2009 22:02:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí