Jedovaté houby

Jedovaté houby

Anotace: Jednou večer mne bolelo břicho,podezříval jsem z toho houby co jsem měl k večeři

Jdu takhle s košíčkem k lesu,
Košíček na houby si nesu.
Že já do toho lesa lez já trouba,
Když ani nepoznám co je jedlá houba.

V lese bylo spousta hub,
Hlavně tam kde stál velký dub.
Ta houba pod ním vypadala jako hřib,
Byl to ale jenom přírody hloupý vtip.

Vtip z kterého je mi teď zle,
Bojím se že se nedožiju dalšího dne.
Bolí mne břicho,mám asi horečku,
Je to se mnou špatné,to je bolest panečku.

Noc sem prožil v bolestech,
Ráno jsme se stavil u doktora na testech.
Doktor mi řekl,milí hochu,
Ty máš otravu a ne jenom trochu.
Na recept ti prášky předepíši,
Tady dole ti to ještě podepíši.
A honem rychle do lékárny.

Snědl jsem ty předepsané prášky,
Už budu se řídit jenom podle doktorovi přednášky.
Že můžu sbírat jenom hnědé hřiby,
Ovšem červené s býlími puntíky nikdy.
Autor Dubínek, 07.07.2009
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí