Pracovní proces

Pracovní proces

Anotace: Joo život je vážně těžkej:D

Rána proklínám, ať je pátek
nebo aspoň státní svátek.
Budík ještě o pár minut posunu
a pak se na zem sesunu.
Snažím se postavit rozlepit oči.
Pohoda, žiju svět se točí.
Přes pyžamo kalhoty,
pes zas dělá drahoty.
No to bude den,
dělej jdeme ven!!
Ranní procházka, no dejme tomu,
párkrát ho dotáhnu kolem domu.
Je ráno lidi ještě neviděj,
až v práci si namaluji obličej.
Nestíhám snídani nestíhám nic,
v autobuse zas nechutnej hic.
Do práce dorazím popadám dechu
To bylo zas zbytečnýho spěchu.
Postavím na kafe, vytáhnu šminky,
napřed učesat pak obtáhnout linky.
Zabiju pár hodin,
čtením různých konin.
A pak pauza polední,
pryč.. ať nejsem poslední.
Po jídle přešla mě chuť pracovat,
no co tak jdem chvíli chatovat.
Napít, na záchod, zakouřit - tak pořád dokola.
To vážně člověka udolá.
Stůl poklidit, tužky vyrovnat,
přece se tou prací nenechám odrovnat:))
Autor darkday, 08.07.2009
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AAa omlouvám se za chyby:/

08.07.2009 14:55:00 | darkday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí