Politické ambice.

Politické ambice.

Anotace: Situace na politické scéně je vážná nikoliv však zoufalá...Taková malá potrhlost,doufám že za to nedostanu okovy.

Až ze mě bude jednou politik,
doufám že z toho nedostanu tik.
Jen vzhůru na vrchol Zikurat,
doufám že aspoň sto tisíc budu brát.

Pěkně pomalu krůček po krůčku,
břicho mé se kulatí pěkně po bůčku.
Až budu šunku žrát s kaviárem,
budu už jezdit jen vládním fárem.

Pěkně na benzín a tučné náhrady,
v Ořechovce na vršku stavím si zahrady.
Postav dům a zasaď strom pýchu svoji,
ptáte se kde jsem na to vzal voliči moji?

Do sněmovní boudy občas si zajdu,
kamarády klubovní vždycky tam najdu.
Zvednu prst jen když mě se to týká,
záporem tímto opozice hýká.

Přesto vše jsme jedna velká rodina,
co si o nás myslí lidé a jiná spodina?
Je nám buřt.
Však co, na pět let jsme zajištění,
být politikem vynáší hezké jmění.

O zákonech hlasujeme,paragrafy kroutíme,
občas je to prča velká,občas se tu nudíme.
Z galerky na nás čumilové chodí z hora čumět,
jo milí voliči to musíte umět.

Až se skončí mé plodné období,
smyji vše ze sebe jak jarem nádobí.
Na podzim se slibem budu se ucházet,
o místo na slunci,
tak nás tady máte,to jsme my!
Vaši milí poslanci.

A kdyby náhodou nebyl bych zvolen a nedostal Váš hlas,
jistě se něco najde tam nebo onde,zas.
Dozorčí rada nebo předsednictvy bude,
a možná ve Štrasburku jedno místo zbude.
Autor Medvídek@.., 29.07.2009
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí