Sviní :-)

Sviní :-)

Anotace: když ono vážně bylo hnusné počasí:-)))

Sviní....
Sviní venku, já sedím doma.
Jak ta svině se někdy chovám.
Právě v tomhle nečase.
Jak svině co přecpala se.
Sedím čučím na bednu,
už se ani nezvednu.
Na co pohyb, vždyť unavuje
a mé tělo vysiluje.
V dnešní době internetu.
Netřeba běhat do bufetu.
Stačí kliknout klávesou
a oběd vám hned přinesou.
Autor Eru Alonnar, 30.07.2009
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, WAYWARD, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí