U vetešníka

U vetešníka

Anotace: ...

Navštívil jsem vetešníka
zastavit mu srdce
snažil se ho složit na zem
rozpadlo se v ruce
vetešník zakroutil hlavou
ve mně viděl tupce
zdvořilý úsměv mu zmizel
proměnil se v hrubce

-Co mi sem nosíte všichni
takovýhle krámy
dnes už nemaj cenu
třebas dřív to byly chrámy
nechte si už navždy
svoje poničené klatby
beru jen fajnový zboží
výročí a svatby
Autor fxrro1, 14.08.2009
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: rezina, divoska_jaja, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí