král Artuš

král Artuš

Anotace: o starém králi jménem... ehmm.. pardon já to jméno zapomněl

Žil byl jeden muž,
byl velice vznešený.
Dnes je mrtvý už,
spadl z lešení.

Žil ve městě Camelot,
líbilo se mu zde.
Každý den natíral plot,
avšak počkat... támhle jde!!!

Řekli jsme mu ,,Huš!´´
A on odpověděl:
,,Jsem král Artuš.´´
A potom každý věděl:

Král Artuš má 13 žen,
na děti je hodný.
Velmi rád chodí ven,
v Anglii je rodný.

Vojsko ma veliké,
24 panošů!!
Pár rytířů také,
a několik kámošů.

KONEC
Autor ratlik, 14.08.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow, to byl fakt drsňák =D Zábavná, ale rýmy tak úplně nesedí.

14.08.2009 20:27:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí