pohádka o mašince:

pohádka o mašince:

Anotace: vlastně mě to napadlo poslouchajíce anglický módní šlágr...

Jede kolem mašinka,
podobná jak maminka,
zpívá mi svou píseň houpavou,
houpy, houpy, houpy, houpy hou
dovezu tě do dáli,
kde jsme si dřív hrávali,
starosti tu nepálí,
svět je kolem jenom jednou
rozpustilou hrou.
Já, rád, nechám se tam vést
já, rád, projdu sítem hvězd
které noční oblohou plují s mojí mašinkou,
strojvůdce je měsíc
co si taky jede hrát
vezmeme to obzorem,
tam co končí všední den,
postavit si z paprsků dne nový, zaltý hrad......
Autor jiřička, 18.08.2009
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí