Předvolební básnička

Předvolební básnička

Anotace: Trocha neškodného rytí

Sbírka: U večerní sklenky vína

Volby se nám kvapem blíží,
a mě děsí jedna věc,
kolik lidí k třešním vzhlíží,
kdo jim věří každý kec.

Jako by to bylo včera,
banán jsem chtěl zkusiti,
fronta byla do večera,
poslali mě do... ...domů.

Byli na nás strašně hodní,
dopřáli nám všeho dost,
mohli jsme mít věci módní,
a ve svátek holou kost.

Na závěr jen tato data,
kampaně mě baví skvěle,
rozmyslím si kandidáta,
a už běžím do... ...volební místnosti.
Autor Vševolod Lopaťuk, 20.08.2009
Přečteno 503x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Markéta G., divoska_jaja, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, rozesmála mě. :o)

22.08.2009 17:34:00 | divoska_jaja

"fakt perfektní...
od jisté doby nemám ráda třešně".

20.08.2009 14:32:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí