Utrpení tatínka na dětském hřišti

Utrpení tatínka na dětském hřišti

Anotace: snažím se být přítomen

Máme doma kluka
a pořád chce na hřiště
pro mě jsou to muka
odkládám to na příště

mám fóbii ze všech skluzavek
a hrůzu ze všech hřišť
támhle letí pohlavek
brečí malý svišť

maminkám zvoní telefóny
zapalují cigáro
a bokem městské zóny
užívají leháro

a jako vždy za chvilinku
maj mě všichni za maminku

rodičové spolu klábosí
všude smíchu kolem
děti spolu zápasí
a já zůstávám tím volem

stavíme si všichni hrad
utírám všem nudle
u houpaček se chtěj prát
ukazuju tůdle

Výsledek obrázku pro dětská hřiště

Autor Akyš, 21.08.2009
Přečteno 467x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyvolává velmi živé představy. Hezký.

12.10.2009 10:42:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí