Hopeři?

Hopeři?

Anotace: nevím...

Před barákem stojí,
je mu tak deset,
ničeho se nikdy nebojí,
neuvidíš ho brečet.

Čeká na gangsty svý,
stejně křivej kšilt nosí,
co život je moc dobře ví,
pohledem mě kosí.

Procházím kolem, mám příšernej strach,
že mě kačerem praští a obrátí na prach,
ach můj bože támhle přichází,
drsní hoši, kterým jistě odvaha neschází.

A jejich kápo? Největší boss?
Radši pozdravím než dostanu na kokos!
Strach, u pasu má plastovej uzík,
hele, vypadl mu dudlík...

Asi jdou zas pro nějaký bitches,
a budou kouřit tajně cigára,
to abych se doma schoval a na dýl tam vykys,
není bezpečno, když venku jsou tahle éra.

Ou yeah, check it out, nigga. Bíjač.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 28.08.2009
Přečteno 490x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hanele m., ewon, Markéta G., WAYWARD, padající do neznáma, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to mě pobavilo, tak jak je to napsaný... ale dyž to sleduju na hřištích a u škol... veselý to teda není

06.09.2009 16:53:00 | hanele m.

lépe je popsat snad nelze...:) tip

29.08.2009 15:53:00 | Markéta G.

...za námět tip

28.08.2009 10:49:00 | WAYWARD

Úplně přesně je to vystihuje.

28.08.2009 10:48:00 | Miguel Mendez

Musím souhlasit

28.08.2009 06:58:00 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí