Ponožka shrnutá na zemi smrdí

Ponožka shrnutá na zemi smrdí

Anotace: ...

Ponožka shrnutá na zemi smrdí
papírky válí se všude, kam dohlédneš
„dneska jsem uklízel!“ očima tvrdí
zklidni se, no tak, přece ho nezbiješ
nádobí špinavé blokuje kuchyni
nemyté týden, možná i dýl
a co dělá, kurva, ten odpaďák na skříni?
zajímalo by mě, jestli ses myl!
Začichám…no jistě! Pižmo jak sviň
takhle to nepůjde, teď ani jindy
zlatá je, ty vole, odpadní skříň
že seš pes? Nezájem! Nech si ty pindy!
Autor kofka, 31.08.2009
Přečteno 463x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, divoska_jaja, Hazentla, malý lachtánek, Trauma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pes..anebo malé prasátko? :)

31.08.2009 11:32:00 | Hazentla

:-)

31.08.2009 10:59:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí