Ráno školáka

Ráno školáka

Anotace: ... prvá básnička ktorú som napísal kedys 12ročný :) pôvodne ako slohofku na tému ráno školáka, ... :)

Ráno spím a spím, až sa zobudím.
Ale nezobudím sa len tak, zobudí ma Fénix, vták.
Jeho piskot preruší aj rev, keď reve lev.

Potom chytím nohy za plecia,
z kuchyne už cítim divný pach,
chleba s maslom vyletí, to pochutnám si, ach.

Uchmatnem si chleba a šup ho do seba.
Na poslednú chvíľu prejdem míľu,
do kúpeľne malej vkročím, div si oči nevyočím.
Neviem ako, prečo, začo, na kefke je divné dačo.
Rýchlo dačo dole dám a pastu kefkou natieram.
Ospalý a strapatý, bez topánok, bez papúč,
problém veľký mám, ale som v tom sám.
Kde je moja škola? Neviem. To je smola.
Autor Gonta, 03.09.2009
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí