Zarytý komunista

Zarytý komunista

Anotace: je to pí*ovina co?

Zarytý komunista

Rudá záře nad obzorem,
komunisti jsou mým vzorem.
neváhám a utíkám,
se zimou se potýkám.
už jsem v Moskvě,no ty krávo,
jet vlakem ,jsem tu dávno.
Kreml je v mým zorným poli,
z ty cesty mě vše bolí.
má cesta vede do putiky Rudá hvězda,
ten název se mi nějak nezdá .
dal jsem si za kopějku boršč,
v tom mě oslovil Clooney Georg.
jestli prý znám Nea soudruha,
seš jen imperialistická svine pouhá.
řek jsem mu a šel jsem ven,
komunisti v matrixu, to je snad zlej sen.
dal jsem si dvě vodky a šel jsem pryč,
mám v plánu, že si koupím bič,
a imperialisty vyženu pryč.
Stalin bude jistě rád,
nebude se už muset bát.
svůj úkol jsem splnil na 120%,
už je ze mě docent.
už se vracím domů,
kde je plno romů .
ještě že mám svůj bič,
vyženu ty negry pryč.
Autor Lex200, 06.09.2009
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Fero20
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt skvělá báseň

ne opravdu je to na pulicera! nepřehánim

10.09.2009 16:42:00 | Fero20

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí