Na pouti

Na pouti

Anotace: taková pro zasmání

Jo jednou se mi na pouti,
přihodila historka,
že nakonec mi pomohla,
už jen paní doktorka.

Pííííííva jsem si u stánku,
jedno, dvě, tři, čtyři dal,
ani bych snad neříkal,
jak to potom bylo dál.

Já se nikdy neperu,
radši bych mír vítal,
ale teda řeknu vám,
tady jsem jich schytal...

Nejprve to auto,
srazilo mě k zemi
a pak pěkně hlava,
zamotala se mi.

Podruhé jsem od labutě,
slušnou pecku dostal,
byla příliš agresivní,
jinak bych to ustál.

Do třetice osud mi,
dal do cesty formuli,
no a až za dlouhou dobu,
ten kolotoč vypnuli...
Autor honnnzik, 18.09.2009
Přečteno 457x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, divoska_jaja, Monte Carlo, ClaireM, loverose91
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) :-) Líbí se mi.

26.10.2009 22:52:00 | Pevya

Paráda. Zvlášť to s tou labutí se mi líbilo. ST

18.09.2009 22:12:00 | ClaireM

jéé, zlato, to je dobrý :-*

18.09.2009 11:31:00 | loverose91

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí