Ička, yčka, to je hříčka

Ička, yčka, to je hříčka

Anotace: Tato báseň nepotřebuje komentář. Prostě jsem jednou přemýšlel nad slovama, která se rýmovala, všiml jsem si, že končila na -ička a nakonec vznikla tahle sranda. :D

Ička, yčka, to je hříčka,
můj táta viděl mého strýčka,
jak v hospodě se strašně střískal.
Děda na něj doma vyčkal,
hádali se, od krve trička,
do toho vzbudila se holčička,
nejmladší dcera Janička.
Tak táta táty a mého strýčka,
kopl strýčka do pytlíčka a
nejspíše mu praskla cystička.
To byla bolest, zavřel víčka,
zhasla mu života svíčka,
dále se zjevila smrti ulička a
skončil nahoře u milého božíčka.
Chtěl by být v nebíčku,
prý tam má matičku,
bůh však sáhl na kličku,
strýček je v peklíčku.
Žije si v teplíčku,
potkal tam sestřičku,
pekli se v kotlíčku,
pro čertí partičku.
Autor Virteal, 03.10.2009
Přečteno 724x
Tipy 2
Poslední tipující: Monica., F.i.L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák...

01.07.2010 09:54:00 | Monica.

zajimavé...

03.10.2009 21:07:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí