Profil autora F.i.L

F.i.L

Muž, 33 let

Registrace od
30.01.2008 12:00:00
(5931 dnů)

Tvorba celkem (49)
Básně (49)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
22.03.2015 12:58:18


Tipy obdržené: 933
Tipy rozdané: 362

Komentáře obdržené: 203
Komentáře rozdané: 31
K cizím dílům: 29emoji
Autor píše o sobě:

Nejsem normální ani nějak výstřední. Bloudím sám po světě a hledám vlastně ani nevím co. Toulky přírodou jsou mou vášní z nesladších. Miluji také sněhové vánice a teplé letní deštíky, vítr ve vlasech, bosonohou chůzi, stopování, poznávání nových lidí a zapomínání na ty staré, co o mě už nestojí.
Dále mám také rád divadlo, cestování, spontánost, kartáčování svých cestovních bot, tai-chi, meditace, usínání pod hvězdami a doušky vína při západu slunce nebo v kteroukoliv jinou denní dobu.
Od přírody jsem samotářem, snaživým fotografem, přiležitostným sportovcem a dvakrát vyléčeným alkoholikem, téměř přeučeným pesimistou, beznadějným romantikem, bláznem stále doufajícím a občas smějícím se vlastní naivitě. Nově také profesionálním odpuzovatelem slečen i dam a majitelem zánovní žehličky.
Mou největší vášní je ovšem cestování. Jezdívám stopem, spávám pod širým nebem nebo přes CS. Mé nejlepší zážitky pocházejí právě z cest. Pokud někdo holduje podobnému způsobu trávení času a hledá mírně vyšinutého spolucestujícího, stačí napsat :-)
Literu patří můj velký dík a zároveň i oddanost, protože si při vší skromnosti troufám tvrdit, že mi dal i vzal daleko více než drtivé většině z vás.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí