Manželka

Manželka

Anotace: Co si o sobě myslí

Má manželka mi řekla
že má na víc
ukousla si velké sousto
vzala si velký krajíc.

Co začla dělat školu
myslí si co není
už nechci s ní být
dále více
chci jí kopnout do zadnice.

Je to strašné bytí
s ženou se kterou
už dále nechci žíti
chci aby už byla v .........
Autor betmen71, 27.10.2009
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Djinii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"dále více
chci jí kopnout do zadnice."

:DDD
jo tak to jo

27.10.2009 22:41:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí