Story jedné ženy

Story jedné ženy

Anotace: aneb jak to dneska chodí...:)

každé ráno musíš vstát
do práce se nachystat
udělat dětem svačinu
zahrát si na fajn maminu

manželovi nedáš pusu
nebudeš ze sebe dělat husu
hajzlům se přec pusa nedává
kor když ti každej den nadává

v práci hned si zvedneš náladu
když šéfovi ohlašuješ poradu
už teď po tobě hází očka
on je myš a ty jsi kočka
přesto ty jsi zvěří lovenou
když klečíš před ním na kolenou
když o vyšší plat mlčký žádáš
zábrany už žádné nemáš
polykáš ty jeho dávky
ať máš z čeho platit splátky

...

přestože tvůj muž je dříč
ovládá ho hrozný chtíč
na světýlka matu baví ho se koukat
alkoholo pít, bordely vytloukat

...

a tak kvůli plazma TýVý a novému PíCí
každé ráno šéf ti kolem krku visí
a necháš ho s tvým tělem užívat si hrátky
abys mohla doma mít všechny vychytávky...
Autor Henry Chinaski, 31.10.2009
Přečteno 525x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, KockaEvropska, Matty09
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okey:) beru na vědomí a budu se snažit polepšit....:)

05.11.2009 14:51:00 | Henry Chinaski

promiň ale nelíbí se mi to, ne ani tak obsahem jako formou podání

05.11.2009 02:14:00 | blue

je to ze života, tím pádem to musí být srandovní :)

05.11.2009 02:10:00 | Henry Chinaski

A to má být srandovní? To je spíš ze života...

04.11.2009 11:06:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí