Tele

Tele

Anotace: Básnička je úsměvná, o telátku a jeho životě.

Jednou takhle u jezera,
pichla do mě velká včela,
leť čmelinko do p*dele,
vodžogávat jiné tele.

Já jsem černá strakatá,
po tátovi okatá,
po mamince krásná,
jako hvězda jasná.

Kolem mě jde teta kráva,
co studuje taky práva,
hledí na mě divně,
co jí ke mě asi tíhne?!

Bučím, bučím, bučím,
nerada se učím,
čeština, matika, dějepis,
kdo to kurňa furt má číst.

Teď konec mého rýmu nastal,
táta by se smíchem pos*al,
kdyby si to přečetl,
z toho smíchu by utekl.
Autor Domina_Lentilka, 06.11.2009
Přečteno 488x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První dva verše se mi líbily.

09.11.2009 13:48:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí