jsem nevinný:-)

jsem nevinný:-)

Anotace: jen tak,snad se bude dít to,že úsměv budete celý den po tomto přečtení mít:-)

To ruce a nožičky
svázal jsem milé
oči jí jiskřily
bylo to cosi nové
jo,jo
nové
čekala má milá,co bude dál
byla roztoužená
a tak jsem jí líbal
po celém těle
opravdu
všude
a najednou
dostal jsem
veliký hlad
na oči jsem jí dal šátek
a pak jsem si řekl
kuře si dám
tak jsem si do kuchyně
uvařit odskočil
a taky kafíčko
jsem si dal
mnam
dobrá je koupel
po takové dobrůtce
a tak jsem si vanu
napustil
ano
sám
byl to tak nádherný
vyjímečný den
a jak tak ve vaně
čvachtám svý tělo
z vedlejší místnosti
něco se ozývalo
najednou jsem si já
tupec
uvědomil
co jsem to jen spáchal
za hřích
o sebe jsem se moc dobře postaral
a na svou milou
se vykašlal
má lásko
už běžím
volám
ale ty její nadávky
no,nic
a tak jsem roubík
do úst ji dal
a za odměnu čekání
jsem ji pořádně
pořádně
obdaroval:-)
Autor Quigleika, 06.11.2009
Přečteno 491x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, Bíša, vodnař, Psavec, Hroner, CORONATION, Mbonita, batůžek na motorku, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí