Spisovatel

Spisovatel

Anotace: ...něco za něco :-)

Sbírka: Třesky plesky

Psal milostné romány čtivé
dámy po nich byly chtivé
prochází však jistou krizí
nápady mu z hlavy mizí
zakrátko se opět vrací
našel novou inspiraci
při psaní svých knih
vzal na pomoc si líh
znovu jej sic políbila Múza
léčebná však volá kúra
Autor Matty09, 12.11.2009
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: Heavy, Mbonita, Květka Š., bellacomp, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí