Karkulka

Karkulka

Anotace: Karkulka je taky ženská. A jak zvládá své "měsíční" starosti? Možná takhle ...

Jde Karkulka, jde po lese
V ruce koš a mobil nese
Hledá vlka, říct se chystá
Že Karkulka, dneska jistá
K jídlu není každopádně
Snad za pár dnů a neodkladně

Volá vlka hlas i mobil
Ten však lítá bůhví kde
Karkulce se dlaně potí
Co když vlka nenajde

Vtom se v křoví něco hýbne
Vyběhne vlk vysmátý
Karkulko, co s je To s Tebou
Sukýnka až na paty?

Co tam děvče tak ukrýváš
Proč vlčkovi se dnes vyhýbáš
Ochutnávat já chuť nemám
Rád jen líbám stehna ženám

Na to Karkulka čekala, proto se po lese toulala
Zjistit, zda vlk zkusit chce zakázané ovoce


Vlk si kožich načechral, Karkuličku pozval dál
A tak hupli do křoví, jsou tam dodnes? Kdopak ví…
Autor Koza, 27.11.2009
Přečteno 835x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, BARBYE, BArBArKO, Holis, lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na takový námět to chce odvahu, ale je to správný :)

16.04.2010 15:21:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí