Chytrá..

Chytrá..

Anotace: .. Luna

Prázdny vesmír ostal bez hviezd
bez planét a čiernych dier
najväčšia z nich chcela predviesť
- na čo máš chuť, to si ber

gigantická čierna diera
pohltala z rozkoše
všetko, posledná sa vzpiera
Luna, kto jej pomôže?

naháňa ju krížom-krážom
hlce v zlosti hviezdny prach
azda v tom príbehu zvláštnom
zvíťazí um a nie strach

na žiadny pád nevzdáva sa
chytrá Luna skúsi lesť
- posledná som ako zdá sa
vďačne sa ti nechám zjesť

už teraz si sivá diera
a staneš sa bielou, ver..
zľakla sa, to nepopiera
najčiernejšia z čiernych dier

- možno ak ma zješ, ty celá
exploduješ, toto chceš?
byť tak tebou, by som z tela
nechcela von, tak sa teš..

Aby farbu nestratila
vypľúva zaradom späť
mračná hviezd, kým nevrátila
a stala sa čerňou šeď

pre krásu sa krásavica
vzdala svojej nadváhy
ako? - Luna, múdra štica
vie bez väčšej námahy
Autor Petbab, 28.11.2009
Přečteno 579x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, labuť, enigman, stmivani.na.lepsi.casy, Zefi, Psavec, hašlerka, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné rýmy ...ST!

29.11.2009 00:22:00 | Zefi

...mi sa to páči ST

28.11.2009 11:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí