Prasátko

Prasátko

Anotace: No to je poslední krutá.

Snad znají všichni pohádku,
O jednom malém prasátku.
Žilo v jednom velkém chlívku,
Nemohlo si najít dívku.

Jednou se vám rozhodlo,
Obléknou se do fraku
asi mu to pomohlo
A to střih byl od raků.

(Našel si krásnou bachyni)

Přived si jí do chlívku
Nabýdl jí polívku.
Polívka jí chutnala,
Kytku ještě dostala.

Uběhl rok a děti byly
Spokojeně si v chlívku žily.
Jak to všechno dopadlo,
Tak mě vám tak napadlo.

Ledničku já plnou mám,
V dobrém na něj vzpomínám.
Autor snupicek, 29.11.2009
Přečteno 941x
Tipy 19
Poslední tipující: Dreamer, Mark Wild, Douša, divoska_jaja, Kristýnka15, KockaEvropska, Linda Etschyick, Holis, Psavec, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Suprová :D AT

15.08.2010 20:45:00 | Dreamer

Tomu říkám romantika, hlavně na konci! :D

02.12.2009 18:03:00 | KockaEvropska

Omlouvám se, ale děti byly a žily.. jinak k zasmání je

30.11.2009 22:59:00 | jaroslava anna

Snupícek, žádná srandovní, to je hororová, podepsán Pašík.

29.11.2009 23:34:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí