Granátová Hvězda..

Granátová Hvězda..

Anotace: .. mí Cephei

Granátová hvězda volá mě k sobě
ať prý si pospíším po dlouhé době
nespěchal bys taky, když hvězda prosí
napsat jí báseň? jdi, ať jsi už kdo jsi

je temně rudá a veliká koule
nevím, co dělat si chce s básní touhle
nepíšu ji na list papíru bílý
za vteřinu by z ní fleky nezbyly

učí se nazpaměť to, co jí říkám
a když jsem spokojen, očima mžikám
povede-li se jí přednes, zatleskám
ambici má odteď vévodit deskám

světově proslulých jevištních podií
nelze ten talent zahodit do vody
fandím jí, má šarm a stylová gesta
vždyť ona snad je.. opravdová hvězda!
Autor Petbab, 08.12.2009
Přečteno 510x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, Zefi, enigman, harmony, Mbonita, Alisa 16, divoska_jaja, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať ti září co nejdéle

11.12.2009 07:21:00 | Kars

Tady je od slunce treti planeta, to svetlo reflektoru - umela meta..

08.12.2009 21:08:00 | Alisa 16

Takže na řadu teď přišel hvězdný hyperobr, který má svítivost půl milionu sluncí. Takže pozor při opalování.

08.12.2009 18:30:00 | Psavec

připlula ze souhvězdí Cefea, líbí moc!

08.12.2009 10:04:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí