Splašené rýmy ze zimy

Splašené rýmy ze zimy

Zase jsem tu zbyla sama,
sama vítám chladná rána.
Můj milý jel za hory,
půjdu loupat brambory.

Než se zpátky vrátí,
tak se noci zkrátí.
Do té doby, jasně,
budu skládat básně...

Rýmovačky to je moje,
sbírám verše z kupy hnoje.
Baví mě to moc,
za chvíli je noc.

Je to velmi zábavné,
že mrak z nebe nespadne.
Jinak dala bych si v neděli,
místo duchny mrak do postelí...
Autor tmavovlaska93, 13.12.2009
Přečteno 599x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, bird225, Zefi, Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Miluju srozumitelné rýmy s příběhem.

13.12.2009 18:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí