Marta I., II.

Marta I., II.

Marta I.

Dostal jsem od Marty
dva polibky na rty,
byly něžné, plné citu.

Vůbec nevím, jak a kdy,
ukradla mi doklady,
šrajtofli i klíče k bytu.


Marta II.

Dal jsem si od Marty
vyložit karty,
- co mi asi osud chystá?

Zdali lásku nebo smrt?
Vyvěštila velký prd,
ale chtěla za to tři sta.
Autor denebrin, 21.12.2009
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí