Tři opilé stařenky

Tři opilé stařenky

Anotace: Postřeh z jedné restaurace

V restauraci Na Třemošné
tři stařenky sedí sošné
U stolu tu zkameněli
jak flamendři po neděli

Bílou pěnu nosem sají
křičí, pijí, štěbetají
Hole mají na klíně
nechtěl bych je za tchýně
Autor Kapral, 26.12.2009
Přečteno 806x
Tipy 3
Poslední tipující: Gogo.77, Zefi, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná lepší ta co umí v krčmě nasát
než ta co chlastá doma
a venku zkostnatělá plná zásad

26.12.2009 21:24:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí