Hvězda Alula..

Hvězda Alula..

Anotace: .. Borealis - ksí Ursae Maioris

Koupu se v plazmatu Aluly v klidu
nic netušící
po nikom tady není ani vidu
co k tomu říci
horoucí lázeň mě docela baví
dokdy to nevím
najednou dostanu nápad do hlavy
ramenem levým
plácnu po hladině, snad aby vlny
trochu se zvedly
opodál periskop náhle je u ní
- čí oči zhlédly
mé tělo bronzové a vlasy zlaté?
chci se dovědět
jelikož jsem plavec na dlouhé tratě
vyrážím hned teď
honit tu ponorku, když si poroučí
legrace bude
chtějí se podívat z očí do očí
mé oči rudé
jakpak vše skončilo nebude psáno
promiňte mi to
ponorku honit je směšné, že ano..
(je vám mě líto?)
Autor Petbab, 13.01.2010
Přečteno 486x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., divoska_jaja, Holis, Sýkorka07, enigman, Psavec, labuť, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rudé oči mne trochu děsí... nevím přesně, co si pod nimi představit, resp. jaký ten (ne)člověk zrovna je...

19.01.2010 08:05:00 | NikitaNikaT.

Další vesmírná pouť nás zavedla k Velké medvědici.

13.01.2010 22:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí