Sousedovic Maruška

Sousedovic Maruška

Anotace: tragédie o mlsné Marušce... :-)

Pozoroval jsem z okna Marušku,
jak leze s kýblem na hrušku,
ač metrák živé váhy měla,
sladké hrušky mlsat chtěla.

Při pohledu na hrušky jsem jen tiše mlaskl,
náhle silný vítr zavál,
a než jsem se vůbec nadál,
strom pod tíhou Marušky okamžitě praskl.

A teď Máňa s celým stromem,
letí mým malým domem,
což je snad horší než ničivé orkány,
vždyť pod sutí ležím já i mé orgány.

Teď pod příčkou ležím zpříčený,
jazyk na vestě a nohy zkřížený,
zatímco prach se vzduchem tiše nesl,
sebral jsem zbytek sil a tiše hlesl:

„Ta sousedovic Marie,
ta mě snad jednou zabije.“
Autor vojtaz, 21.01.2010
Přečteno 522x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, sypinka, lonelymaiden, Zefi, carodejka, divoska_jaja, TetaKazi, Paulín, Pevya, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:)))potřebovala jsem se teď zasmát!

03.02.2010 23:45:00 | Zefi

Pobavils.

02.02.2010 20:41:00 | carodejka

libí se mi... rozesmal si mě...opravdu hezke...

23.01.2010 17:49:00 | kokyno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí