Vleče mě..

Vleče mě..

Anotace: .. temný proud (záhada mezi konstelací Kentaura a Plachet)

Vleče mě temný proud k souhvězdí Plachet
zachytil mě a teď tradáá unáší
nechci, ač zrůda jsem, na nestvůr market
intergalaktický, být prodán s marží

proslulý Avatar, snímek století
zanedbatelný je v srovnání s těmi
kreaturami.. máte-li ponětí
takové tržiště s všehochutěmi

jak asi vypadá? jímá mě hrůza
když mě tam postaví do řady s týpky
odevšad z vesmíru, nestačí můza
poezie vyskládat mozaiky střípky

rušného povyku všech možných světů
stájlů a formátů, dizajnů, proudů
verbeže vnímám už barev paletu
ztrácím se v davu ze všech hvězdných koutů

můj pohled najednou zabloudí k očím
vím, že to jsi Ty, v můry přestrojení
kurýr, temných proudů stanu se kočím
kdo koupí, neprohloupí - znáš tohle řčení?
Autor Petbab, 22.01.2010
Přečteno 475x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, divoska_jaja, Holis, carodejka, bejbyyyy, susana načeva, Zefi, harmony, CRASH, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

24.01.2010 15:51:00 | carodejka

trailer stačil, to není ani k porovnání

23.01.2010 08:36:00 | Petbab

Avatara ani za 1 000 000 dolarů. Jaký názor máš na to ty?

23.01.2010 07:35:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí