Vteřinku,hned jsem hotová

Vteřinku,hned jsem hotová

Anotace: žiletka, krev a ucpané odpady

Nehledej v tom konspiraci
problém je v mé depilaci
skoro denně v koupelně
procházím svou proměnou
a dělám to záměrně
nechci býti muženou

protože mi není dáno
trvale být ženou
musím každé ráno
potřít tělo pěnou

a když volám ty můj princi
a bořím čepel ve svém límci
a když křičím chvilinku
a myslím tím hodinku
a když uspěchaně holím
a teče krev až to bolí
a když se odpad hromadí
a než se stopy zahladí

ty už spíš?
Autor Akyš, 24.01.2010
Přečteno 647x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hahahaáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááábravúrníííí:)))

02.05.2018 15:39:24 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí