Úsměv

Úsměv

Anotace: Krásný úsměv

Úsměv od ucha k uchu
když granár bouchne u hlavy
ze ztrátou sluchu.

Celý den smějeme
se jako blázni
vždyt tak dlouho
jsme byli vážní
svěží a krásní.

Úsměv je krásný
a sluší všem
úsměv je zázrak
a štěstí v něm.

Ten kdo se nesměje
ztrácí nám na kráse
smáti je třeba se
za každé situace.

Pravdu mám to dobře vím
směju se pořád
a už to nezměním.
Autor betmen71, 28.01.2010
Přečteno 767x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky jsem pořád vysmátá...

05.02.2010 08:38:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí