Ruda cestovatel 2

Ruda cestovatel 2

Anotace: Ruda táhne na Rusko.

Ruda už je sice bez škodovky
avšak z domu opět zvedá krovky
místo pohodlíčka ve voze
zvolil plavbu vorem po Volze

vesluje vám jako o život
razí vlny směrem na východ
cestou žádal Tatara o radu
ten nabízel mu starou Ladu

jen co k Moskvě dorazil
cara příšerně urazil
vodkou už byl totiž posílen
KáGéBé mu řeklo jsi vinen

na Sibiři čekají ho doly
práce ta tam dosti zabolí
Ruda se však cítí nevinný
za pár dní už prchá do Číny

za zdí odchytil ho Čankajšek
Ruda musel zaplatit mu šek
aby mohl zpět do rodné obory
nechal v Číně všechny úspory
Autor Matty09, 03.02.2010
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, susana načeva, Sidonie89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí