Bol tam..

Bol tam..

Anotace: .. nebol

Mimo vesmíru je mínové pole
- prečo sa rozpína v ústrety skaze?
v jedinečnosti jeho monopole
nevie, čo viem ja, som celkom v obraze

o tom, čo hrozí tej množine prvkov
zadefinovať viac než minulosť nevie
dokonalosť tvaru neráta s búrkou
po ktorej už taký guľatý nie je

milióny vesmírov tiež sa rozpína
a čoraz rýchlejšie, domino efekt
vlnite pulzuje, no zbohom rodina
permanentný Big-bang, no chance to select

niet sa kam vrátiť, čo vidím, to vidím
zdrapy hviezd lietajú na všetky strany
vrážajú do ďalších mín, snom rozbitým
dymiac vletím cez vchod poslednej brány

ktorou môžem v čase naspäť do ´bolo´
a tam od prachu si oprášiť krídla
komu sa zdôverím s tou pravdou holou?
preč bežia všetci.. sa boja strašidla
Autor Petbab, 09.02.2010
Přečteno 387x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sýkorka07, Zefi, Holis, Psavec, CULIKATÁ, divoska_jaja, Lea Aura, Kars, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí