V sousedním..

V sousedním..

Anotace: .. vesmíru

V sousedním vesmíru je tatáž Země
ve třetím klonu jsem spatřil ji taky
namátkou hledám, o tom pochyb neměj
že nemám halucinací příznaky

pak v jednom z dalších z nich Země už není
Měsíc tam krouží, leč planeta chybí
v hledání stůj co stůj bude řešení
a tak dál, dělám si, co se mi zlíbí

přesněji řečeno, vesmír ten mizí
ne naráz, postupně, někam se ztrácí
Slunce ať taky odtamtud nezcizí
nějaký sběratel z vesmírních aukcí

jedna prý koná se poblíž, tam jedu
zboží se prodá hned po registraci
takový zhluk všeho možnýho vzhledu
ještě jsem neviděl, na tu senzaci

vynakoukám-li se holt pěkně zblízka
možná ji najdu a koupím, má cenu
- kdo chtěl by zbavit se toho tělíska?
koupil jsem.. od koho?.. hned si vzpomenu
Autor Petbab, 10.02.2010
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, whiolet, enigman, Sýkorka07, ilona, Psavec, Květka Š., Kars, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vesmírná dražba.

10.02.2010 15:37:00 | Psavec

:-/ :-O :-)))

10.02.2010 10:58:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí