Hvězda do mé postele

Hvězda do mé postele

Anotace: Veselá báseň o mé hvězdě...

Co ukrývá hvězdné nebe?
Kousek mě a kousek Tebe.
Ještě, že stát nechce daně,
za prohlídku hvězdné pláně...
Než se kochat na náměstí věžemi a Orloji,
chtěla bych mít jednu hvězdu doma - ve svém pokoji.
Mít pár tisíc na své dlani,
ušetřila bych si na ni!
Jen mě mějte za šílence,
má hvězda je ještě v plence.
Možná, že se trochu zdráhá,
její matka Mléčná dráha,
poslat svoji ratolest,
předaleko od všech hvězd.
Já přesto budu čekat vřele,
až snese se mi do postele!
Autor Bitter Beauty, 12.02.2010
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dokonalé. St. :-)

13.08.2011 17:02:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí