Digitálny vesmír..

Digitálny vesmír..

Anotace: .. zanechám

Digitálny vesmír zanechám číslam a
odlietam hľadať - čo? kam? možno Ty sama

vieš a ak nie, asi tušíš, že mimo čas
dostať sa chcem tam, kde nevošiel nikto z nás

digitálny rozum zahodím neviemkam
nechcem sa podriadiť logiky podmienkam

kde nula rovná sa jedna polovica
(je v polke číselnej osi, tá opica)

predvekú logiku - presnú a bez kazov
v pôvodnom vesmíre, pred Big Bangu skazou

nepoznám a preto pokúšať chcem sa
docieliť prienik do pratmy pralesa

štartujem z Luny, tá vie o čom píšem
ak tušíš niečo viac?.. tuš.. čo najtichšie
Autor Petbab, 16.02.2010
Přečteno 380x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, toužím.jít.dál, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, ale myslím, že opravdový vesmír je Ti blíž.

16.02.2010 22:10:00 | Psavec

Hezky nápaditá básenka :)...

16.02.2010 15:19:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí