Drak

Drak

Anotace: Nechtěně na jídelníčku

Sbírka: U večerní sklenky vína

V lese, včera k večeru,
potkal jsem já příšeru.
Řekla: „Já tě sežeru!“
Mám to ale pech.

Povídám mu milý dráčku,
najdi sobě jinou hračku,
ještě bys měl ze mě sra...,
páč mám hrozný dech.

Mám strach, tuším jistou zradu,
dráček tiše mne si bradu,
ústní sprej má ve svém hradu,
s vůní „lesní mech“.

Vše je jasné, budu k jídlu,
již mne nese k svému sídlu,
ještě svěřím kůži mýdlu
a lehám na plech.

Zkouším ještě domoct práva,
drak to nedbá, marná sláva,
avšak co je horší zpráva,
on si ke mně rýži dává,
chlapče tu si nech.
Autor Vševolod Lopaťuk, 16.02.2010
Přečteno 599x
Tipy 19
Poslední tipující: CORONATION, ilona, divoska_jaja, vojtaz, čipetka, Skalsky Pavel, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta nemá chybu. :o))

22.02.2010 20:08:00 | divoska_jaja

Moc pěkný!! ST

20.02.2010 04:18:00 | vojtaz

Tak dobrou chuť,milý dráčku
snad nebudeš mít tamtu,
s..,však ty víš...

16.02.2010 12:21:00 | Květka Š.

:-)))

16.02.2010 11:58:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí