No tohle!

No tohle!

Anotace: .. no tohle?

No tohle! vjem žádným tranzem nešidím
veškeré chemie směs rovněž je lživá
um s vůlí bez hranic - s nima dál vidím
to co se škádlívá, rádo se mívá

noc v off-line režimu mě neuhlídá
s identitou svou nezaměnitelnou
za Big Bang mířím, mně jde to, no vida
a je klid, za (před?) tou spouští živelnou

elementy nejsou, energie ztuhlá
bez hmoty v pranic je všechna zakletá
jen jako pod pěnou něco tu bublá
co to je? zvídavost domněnky splétá

odhalit váhám děj, jenž se (ne)děje
odněkud zvenčí čas-nečas (ne)tiká
kdekdo nad tím vším se z chuti zasměje
jak jinak - hoch neví, co ze sna říká
Autor Petbab, 17.02.2010
Přečteno 502x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, pamp_elka, hašlerka, Psavec, Elisha, Churry, Mbonita, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí moc..ST!

17.02.2010 20:54:00 | hašlerka

Tak. tak, povedla se.

17.02.2010 19:10:00 | Psavec

No tohle - povedené je.

17.02.2010 17:25:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí