Mimo priestor..

Mimo priestor..

Anotace: .. a čas

Nemám kam obzrieť sa, odkiaľ som prišiel
nevlastním už ani svoju nahotu
telo som stratil, zrak by sa mi zišiel
všetko mi chýba, je preč, nemám hmotu

neviem čo priestor je, čo čas, čo city
iba sa uzlím do uzla bez konca
s počtom rúk, nôh, bol som prv úzko zžitý
tu nieto čísel, niet rovníc, či vzorca

záchytný bod hľadám, hoc bezrozmerný
žiaden tu nesvieti, energie nie sú
najmenší pixel biely ani čierny
neruší nehybnú prázdna noblesu

ako sa dozviem odkiaľ, prečo, kto som
hranice možností sú prekročené
nechcem na výstrahu zostať tu torzom
musím sa vrátiť.. zas túžim po zmene
Autor Petbab, 18.02.2010
Přečteno 346x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Divoženka1, divoska_jaja, ilona, Sýkorka07, Psavec, Mbonita, Květka Š., Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé ST

19.02.2010 06:16:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí