Pekelná krize

Pekelná krize

Anotace: Ententyky, dva špalíky...

Nabít, zamířit, pal!
včera jsem byl ještě král
a dnes Vám píšu z pekla
kde dorazila krize vleklá

Kotle jedou na půl plynu
horko, těžko snášejí čerti tu zimu
hříšníky posílají do ráje
mariáš o zkažené duše dávno se tu nehraje

Vláda jim zakázala drahé triky
čerti tak nesmějí létat z elektriky
teď budou stávkovat za doživotní rentu
s čertovskou stranou vstoupí do parlamentu

Dokonce založí svůj poslanecký klub
na předsedu kandiduje sám Belzebub
naleští si rohy i kopyta
ať zapadnou mezi ta jelita

To už má trpělivost přetekla
říkám jim, proč chodit z pekla do pekla
kdybyste pořádně dělali svou práci
byli by dávno u Vás, všichni Ti darebáci

Na to Lucifer, že prý tu něco nehraje
jestli nechci vstoupit do jejich partaje
že mám na to dobrou vyřídilku
a najdou se i peníze s pozemkem na nějakou tu vilku

Za to všechno mám přestat dělat bu..bu..
občas zvednout ruku a jinak držet hubu

Nabít, zamířit, pal!
Tak nevím, je lepší být tulák, nebo král?
Autor 68man, 05.03.2010
Přečteno 426x
Tipy 13
Poslední tipující: divoska_jaja, labuť, Psavec, Květka Š., v.hercik, x.someone.x
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooc hezky prirovnani k vladni realite...

05.03.2010 19:14:00 | v.hercik

moc povedená metafora...ST

05.03.2010 19:07:00 | x.someone.x

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí