Slova a činy

Slova a činy

Anotace: jedna veselejší

Dobrý muž říkal mi ať jsem uctivý a milý,
že hněv je známkou slabosti
Dobrý muž říkal dál, že vztek se nevyplácí,
že bude pozásluze potrestán
Dobrý muž říkal, že bít člověka je čin prohnilý,
že kdo neví to je beze ctností
Dobrý muž říkal toho v tomto duchu
na mnoho dalších pamětihodných řádek
Pak ale sundal pásek a zmaloval mi zadek
Autor Dermgen, 12.12.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí