Missky

Missky

Anotace: ... aneb sobotní večer u televize

Tak která to letos vyhraje
která poletí na pláže Havaje
máme tu další ročník České Missky
a já vytahuju od oběda zbylé řízky

Sponzoři vyplnili tučné směnky
v kapsách cashem nabité peněženky
bo až se půjde po soutěži s holkama pařit
jen připraveným se bude dařit

Miloš zahájil to slavné klání
diváci už jsou v hale namlsaní
na pódiu defiluje v šatech dvanáct párátek
a já koukám, jestli nezbyl v lednici i salátek

První z nich ráda tančí
druhá je tvrďák, skáče banji
třetí si aerobicem formuje postavu
čtvrtá hraje na piáno
pátá na vše říká ano
šestá si dá hravě nohy za hlavu
sedmá obtáčí své tělo hady
osmá v lašském kroji svádí
devátá zpívá od Chinasek Tabáček
a já otvírám vychlazený lahváček
A zbylé tři už prostě vypadly
pohovor před kamerou nějak nezvládly

Eben s Čenským pronášejí moudrá slova
pak je čas na píseň Karla Boha
atmosféra houstne, pánům lezou oči z důlků
slečny v plavkách doprovází Dana Hůlku

Porota už sčítá hlasy
jde vůbec rozsoudit najednou tolik krásy
ještě květiny a společná fotka
a do mě padá další vodka

Teď už jen rozlepit tajemnou obálku
ruce se třesou, vidím to na dálku
a je to tady, máme novou Miss
vypadat tak moje stará, Pane Bože, please

Jarča zrovna v zástěře v kuchyni hrnce myla
no nevím, jestli by Ti ta misska i navařila
teď honem do koupelny vypláchnout ústa
má drahá polovička šla právě do ložnice ustlat

Nabuzen vší tou krásou a kocovinou
tulím se ke své lásce pod peřinou
říkám ji, Jaruš, Ty jsi stejně ta nejkrásnější miss
vem si deku, Ty ožralo a zmiz

V bedně právě začíná detektivka
já sedím sám pod dekou u dalšího pivka
kdybych byl zticha, mohl jsem si užívat se svou ženou
místo toho se tu ocucávám s pivní pěnou...
Autor 68man, 09.03.2010
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: Vševolod Lopaťuk, divoska_jaja, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poezie, nepoezie.. mně se to líbí a to tak, že velmi ;)

17.03.2010 21:45:00 | Vševolod Lopaťuk

tohle není poezie,to je veršování pro sebe.

10.03.2010 09:27:00 | mademoiselle secret

taky jsem se řehnil....moc povedené..:-)))

09.03.2010 09:26:00 | Houda

Tak to je nářez:-)Culíka jsi rozesmál.

09.03.2010 08:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí